SÅ LYCKAS DU MED ATT VÅGA RESA SOLO

Har du en dröm om att resa på egen hand men vågar inte ta steget till att göra det? Den här boken är för dig som VILL men inte VÅGAR resa solo!

Soloresenären Charlotte har i över 10 års tid rest solo och vill nu med den här boken dela med sig utav praktiska tips för dig som VILL men inte VÅGAR resa på egen hand, som är rädd för vad som kan hända eller vill veta hur du träffar nya människor på resande fot.

Du får hjälp med hur du hittar de bästa priserna på flyg och hotell, samt vad du bör tänka på när du reser själv.

Du får även ta del av hennes smarta packningstips och hur du ska tänka för att packa som ett proffs, tips på produkter att ha med sig på resan samtidigt som hon delar med sig av sina hemliga staycation tips för att upptäcka Sverige på bästa sätt.

I boken får du läsa om händelser hon varit med om och som kan uppstå på en resa samt tips och tricks på hur du ska tänka och var du ska leta när du bokar resor.

Dessutom får du en uppsjö med förslag på destinationer som är perfekta att resa till som soloresenär, både inom och utanför Europa och sist men inte minst ska du ha vågat boka din första soloresa efter att ha läst den här boken! 

199,00 kr

DU KAN ÄVEN KÖPA BOKEN HÄR: 

ADLIBRIS

AKADEMIBOKHANDELN

BOKUS 

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång